Tjedna Horor Preporuka #01

0

Donosimo vam novu listu horor filmova. Početkom svakog novog tjedna objavljivat ćemo preporuke horor filmova. Lista će sadržavati po sedam horora koji su vrijedni gledanja.

Pogledajte koje horor filmove preporučujemo ovaj tjedan.

1A Dark Song (2016)

Odlučna mlada žena, zapošljava čovjeka da joj pomogne dovršiti vrlo dug i složen ritual crne magije.

2A Cure for Wellness (2016)

Ambiciozni mladi zaposlenik poslan je u wellness centar koji se nalazi u švicarskim Alpama, kako bi pronašao izvršnog direktora i vratio ga nazad u New York. Ubrzo otkriva da tretmani u tom centru nisu onakvi kakvim se čine.

3Split (2016)

Radnja prati Kevina, čovjeka s najmanje 23 različitih osobnosti koji je prisiljen oteti tri tinejdžerice.

4The Autopsy of Jane Doe (2016)

Priča prati oca i sina, koji rade u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva. Bez ikakvih vidljivih tragova i dokaza koji bi mogli ukazati na razlog smrti, otac i sin odlučno kreću u potragu za bilo kakvim dokazima. Istraga ih dovede do bizarnih tragova koji ih navode na šokantno otkriće.

547 Meters Down (2017)

Dvije sestre su zarobljene u kavezu na dnu oceana. Okružene bijelim psinama i s malo kisika, one će se morati boriti za život.

6Life (2017)

Priča se vrti se oko šesteročlane posade na međunarodnoj svemirskoj postaji koja se nalazi na rubu jednog od najvažnijih otkrića u povijesti civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posljedica, novi oblik života pokazuje se puno inteligentnijim nego što je to itko mogao očekivati.

7Get Out (2017)

Mladi Afroamerikanac Chris sa svojom djevojkom Rose tijekom vikenda odlazi na udaljeno imanje kako bi se upoznao s njenim roditeljima, majkom Missy i ocem Deanom. Njihovo pretjerano uslužno ponašanje Chris u početku tumači kao nervozni pokušaj ublažavanja činjenice da se njihova kći zabavlja s tamnoputim mladićem, ali kako vikend odmiče, otkriva niz pojedinosti koje ga vode do zastrašujućih događaja koje nije mogao niti zamisliti.